Inspecties

Inspecties

De nieuwe Pand Veilig app geeft in simpele stappen weer hoe het met de brandveiligheid van uw pand is gesteld. Niet voor elke inventarisatie of brandveiligheidsvraagstuk een adviseur inschakelen, maar middels de Pand Veilig app zelf de inspectie doen. Gebruiksgemak, kostenefficiënt en tijdsbesparend zijn de kernwoorden die onze Pand Veilig app beschrijven.

Met Pand Veilig houd je de brandveiligheid van je gebouw op een kostenefficiënte manier up-to-date. In vergelijking met het reguliere inspectietraject bespaar je maar liefst minimaal 30% in tijd! Als gebouwbeheerder beheers je op een overzichtelijke manier op álle fronten de brandveiligheid van je gebouw.

Pand Veilig is een complete en gebruiksvriendelijke inspectie-app voor vastgoedbeheerders. De app maakt alle aspecten van de brandveiligheidsstatus inzichtelijk. Het maakt niet uit of het om één verdieping gaat, een heel gebouw of om meerdere gebouwen.

De app ondersteunt een efficiënte samenwerking tussen de gebouwbeheerder en uitvoerende partijen. Zij kunnen allemaal werken in hetzelfde online systeem. De beheerder kan rollen toewijzen: partijen kunnen ‘lezen’ of ‘wijzigen’. Pand Veilig werkt real time, zodat je altijd de actuele status hebt en tussentijds de voortgang kunt bewaken. Belangrijk, zeker als je gaat verbouwen, uitbreiden, of bij onderhoudswerkzaamheden.

Benieuwd hoe? Bekijk de animatie!

 
 

Deze berekening is toegepast op onderstaande projecten: