“Scenariodenkend engineeren met het oog voor details, creëert passend functioneel maatwerk”

Jesse Munnik

Projectleider

Jesse richt zich binnen de BIO-brandveiligheid op de bouwkundige kant. Het ontwerpen van brandveiligheidsplannen met de focus op materialisering, simulatiewerk en detaillering met betrekking tot het brandgedrag, evenals de vuurlast-, vluchtwegcapaciteit-, of brandoverslagberekeningen behoren tot zijn takenpakket. 

Gediplomeerd BPD1 en afgestudeerd Built Environment heeft Jesse een voorliefde voor de natuurkundige kant van brandveiligheid, wat beïnvloed wordt door talloze brandfysische factoren. Door scenariodenkend te engineeren, zijn brandveiligheidsontwerpen te berekenen en te analyseren, levert Jesse maatwerk op dat oplossingen biedt in risicogestuurde brandveiligheid.

Door aan de voorkant vanaf de schetsfase van een project betrokken te zijn, is er maximale ruimte om doelgericht te kijken naar de functionele brandveiligheid van een gebouw. Niet enkel kijkend naar de standaard eisen vanuit de wetgeving, maar ontwerpen wat praktisch functioneel is in combinatie met kostenefficiency. Spelen op een volwassen manier met brandveiligheid, maar dan nét even anders!

Projecten

Opleidingen

Blogs

Brandgedrag van beton

Beton. De mooiste projecten komen tot stand vanuit beton. Naast hout en steen is het sinds mensenheugenis het meest toegepaste materiaal om mee te bouwen.

Lees meer >>