Cursus

Inspecteur brandveiligheid

1 dag van 09:00 - 17:00 uur | Uw trainer Peter Paul Luiken

In deze Train & Go cursus bieden wij u een theoretische basis die u direct in praktijk kunt brengen. Na de cursus kunt u beoordelen of uw gebouw nog aan de brandveiligheidseisen voldoet, u weet de consequentie van verbouwingen, wat kan wel, wat kan niet! en kent u de laatste regelgeving plus de toepassing hiervan.

22 mei 2020

Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie

18.30 uur - 21.30 uur | Uw trainer Gosse Boon
25 jun 2020

Basisdag brandveiligheid

Donderdag 25 juni van 09.00 - tot 17.00 uur | Uw trainer Harrie Munnik

In deze Train & Go cursus bieden wij u een theoretische basis die u direct in praktijk kunt brengen. Na de cursus kent u de gestelde eisen aan brandcompartimenten, waaraan draagconstructies moeten voldoen of wat wel en juist niet is toegestaan wanneer het op ontvluchten aan komt en wat bijvoorbeeld het brandgedrag is van veelvuldig gebruikte bouwmaterialen. Het totaalpakket aan informatie maakt u een medegesprekspartner wanneer het op brandveiligheid aan komt.

7 sep 2020

Brandpreventiedeskundige 1

10 dagen van 15:00 - 21:00 uur | Uw trainer Harrie Munnik

In deze opleiding leert u hoe u in tien dagen ­– zonder externe brandveiligheidsspecialist – uw bouwplannen ontwerpt, toetst en in één keer langs de gemeente krijgt. U leert onder andere over brandcompartimentering, vluchtroutes en brandwerendheid.