Opleiding

 

Kennis vergroot je door te delen

Wij geloven in ontwikkeling. Een hoger kennisniveau zorgt voor onafhankelijke en kritische denkers die sneller en efficiënter kunnen schakelen. Het biedt nieuwe en bredere perspectieven, waarmee de kans op succes vergroot.

Ons cursus- en opleidingsaanbod:

Munnik Brandadvies verzorgt verschillende cursussen, trainingen en opleidingen brandveiligheid om deze ontwikkeling te ondersteunen. De opleidingen wordt ondersteund van onafhankelijke getoetste examens en certificaten. Dit vanaf cursussen met een lengte van 1 uur tot aan een 8-daagse preventiedeskundige opleiding. Onze cursussen en opleidingen brandveiligheid worden zowel op ons kantoor, online als in company gehouden. Ook maken wij regelmatig maatwerkcursussen om nieuwe ontwikkelingen, wijzigingen van regelgeving en andere interessante ontwikkelingen onder de aandacht te brengen. Ook gaan wij voor het delen van kennis om binnen organisaties meer draagvlak te krijgen voor brandveiligheidsbesef. Zo worden specifiek toegesneden cursussen gegeven op zowel technici, projectleiding als bestuurders. De trainers die de brandveiligheidskennis delen zijn:

Regelmatig worden ook externe deskundige betrokken bij onze cursussen en opleidingen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld kennis op het gebied van milieuwetgeving en kennis vanaf door raad van accreditatie geaccepteerde inspectie-instellingen. Ook geven we lezingen over het invullen van zorgplicht en eigen wensen naar een reëel risicoprofiel. Hierbij moet met name gedacht worden aan het risico gestuurde meerjaren onderhoudsplanningen en risicogestuurde engineering. Munnik Brandadvies is dus niet alleen de organisatie om u in projecten te helpen met de gewenste en vereiste brandveiligheidsvoorzieningen, maar ook de partij om middels opleidingen brandveiligheid brandveiligheidskennis te vergaren, te vergroten en te toetsen.

In de afgelopen maanden hebben wij diverse cursussen en opleidingen online gegeven en blijven dit uit voorzorg ook de komende maanden doen. Om een stimulans te geven in het blijven ontwikkelen én om te ontdekken hoe fijn de online trainingen ingericht zijn, geven we een korting van 10% op een training naar keuze!*  Ontdek onze trainingen en profiteer! De actie loopt tot en met 31 december 2020.

* Met uitzondering van de training Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (BMI) in samenwerking met TSH Vakopleidingen.