Specialisme

Projectleider brandveiligheid

De functie

Je realiseert brandveiligheidsconcepten, adviseert en voert uit. Je voert eenvoudige tot complexe berekeningen uit met behulp van simulatieprogramma’s en doet haalbaarheidsstudies. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, bouwteams, (mede)adviseurs en brandweer en draagt bij aan ontwerpvergaderingen, acquireert en maakt offertes en calculaties. Je bewaakt inhoud en voortgang van projecten en stuurt het interne projectteam aan. Je bewaakt de kwaliteit van ontwerp tot sloop.

Onze verwachtingen

Wij verwachten van onze nieuwe collega een actieve rol bij het versterken en vergroten van onze positie o.a. in de vorm van het uitbreiden van ons netwerk en het ontwikkelen van nieuwe adviesproducten. We zoeken jou als je er echt lol in hebt om voor onze opdrachtgevers snelle vergunningen te realiseren en lage TCO’s. Als je het een uitdaging vindt hun ontwerpen en meerjarenplannen te ontdoen van verspilling, ruimte voor ze te scheppen in hun budgetten en ze te begeleiden gedurende de hele levenscyclus van hun gebouw.

Jouw persoonlijkheid

Je bent een gedreven en creatief persoon, die snel kan schakelen. Je hebt een win-win mentaliteit. Een proactieve en verbindende houding, enthousiasme en ambitie zijn belangrijk. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig aan projecten als in multidisciplinaire projectteams. Je kan snel switchen tussen een coördinerende rol en een faciliterende rol. Je bent ondernemend en houdt het resultaat voor ogen.

Jouw achtergrond

Je beschikt over een relevante technische opleiding op HBO- of universitair niveau, bij voorkeur Technische Natuurkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, TU Bouwkunde, Crime Science of vergelijkbaar. Ook kandidaten die niet kunnen voldoen aan de opleidingseis, maar wel 5 jaar+ ervaring hebben in het vakgebied brandveiligheid, nodigen wij uit te reageren. Naast gedegen vakinhoudelijke en technische kennis van brandveiligheid is ook je kennis van wet- en regelgeving op peil. Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend.

Een pré bij jouw sollicitatie

Voor ons telt het extra mee als je ervaring hebt met simulatiepakketten, zoals CFD (FDS, Fluent), evacuatiepakketten (zoals STEPS, Exodus, SIMULEX), zonemedellen (zoals CFAST, Ozone).

Wat biedt Munnik Brandadvies?

  • Een inspirerende baan in een platte organisatie met korte lijnen.
  • Een gevarieerde klantenkring: gezondheidszorg, overheden, verzekeraars, aannemers, architecten, etc.
  • Prima arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, pensioen, studieregeling en de middelen die je voor je werk nodig.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheid: vrije werktijden en vrije standplaats; thuis of op kantoor.

Wil jij ook bijdragen aan duurzame brandveiligheid voor mens en gebouw? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar: r.vos@munnikbrandadvies.nl

Als je vragen hebt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Harrie Munnik, algemeen directeur, tel. 0598-39 59 79

Munnik Brandadvies

Is expert brandveiligheid voor mens en gebouw. Wij bieden onze opdrachtgevers brandveiligheidsoplossingen in onderlinge samenhang van bouwkundige voorzieningen, hun organisatie en benodigde installaties. In het optimale en integrale zijn we heel ambitieus. In combinatie met onze onafhankelijke marktpositie en hoog specialisatieniveau bieden we de meerwaarde die onze opdrachtgevers zoeken. Je vindt onze opdrachtgevers in woningbouw, utiliteit, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.