“Op alle fronten het puntje op de i biedt de hoogste bescherming.”

Specialisme

Brandoverslagberekeningen

Vultijdenmodellen

Tekenwerk

 

 

 

Jaap Holthuis

Junior Projectleider

Jaap stelt brandveiligheidsplannen op voor diverse opdrachtgevers. Gerelateerd aan de gebruiksfunctie maakt Jaap concreet welke brandveiligheidsmaatregelen vereist zijn om het juiste veiligheidsniveau te behalen en te borgen. Brandoverslagberekeningen, vultijdenmodellen en compartimentsberekeningen behoren tot de basis van zijn werkzaamheden.

Als gediplomeerd Brandpreventiedeskundige en eerstejaars student technische bedrijfskunde heeft Jaap zijn ontwikkelplan gericht op de Fire Safety Engineering. Naast de niet-beslotenheidsberekeningen en de complexere vultijdenmodellen, wil hij zijn studie mede richten op de organisatorische kant van brandveiligheid. Efficiënte ontruimingsplannen ontwikkelen die kostbare aanvullingen zijn op de aanwezige brandveiligheidsmaatregelen.

Proactieve brandveiligheid is geen los onderdeel van het gehele brandveiligheidsplan. Als bouwkundige-, installatietechnische- en organisatorische brandveiligheid met elkaar verbonden zijn, dienen ze versterkend hetzelfde doel; het beschermen van wat dierbaar is. Op alle fronten het puntje op de i biedt de hoogste bescherming en dit is exact waar Jaap zijn focus op ligt!

Projecten

Opleidingen

Blogs

Hoe verklein je het risico op brandoverslag? Bij brandoverslag breidt een brand in een gebouw zich uit via de buitenlucht. Van het ene brandcompartiment naar

Lees meer >>