Zomergroet

 

De vakantie lonkt, voor de gelukkigen onder ons wellicht al begonnen, maar bij ons in het vooruitzicht. Met recht gaan onze collega’s genieten van een welverdiende vakantie en uitblazen na alle drukte die een groeiend bedrijf met zich meebrengt.

Als landelijk opererend adviesbureau in de brandveiligheid en gestationeerd in Noord-Nederland, hebben we de nodige kilometers er op zitten. Kilometers die met passie voor brandveiligheid afgelegd zijn, zowel op het asfalt als organisatorisch. Dit resulteert in mooie ontwikkelingen en mijlpalen. Eén van deze mijlpalen is het 15 jarig bestaan van Munnik Brandadvies afgelopen april. Opgevolgd door ontwikkelingen met de komst van projectleider Karen in mei, ICT-ontwikkelaar Lars die we ook in mei mochten verwelkomen en back office techneut Jeppe in juli, zijn we meer dan in onze nopjes! Met nog vacatures voor een projectleider/directievoerder, een inspecteur brandveiligheid en een junior projectleider nodigen we je van harte uit om relaxed vanuit je strandstoel te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Wil je na je vakantie bij ons aan de slag en meegroeien in jouw en onze ontwikkeling, dan maken we heel graag kennis met je!

Tot deze tijd gaan wij bij toerbeurt genieten van de vakantie, van de rust, van de zon, van de zomer! Doordat we niet allemaal tegelijk met vakantie gaan, blijft Munnik Brandadvies gewoon tijdens de bouwvak open. Namens ons voltallig team wensen we iedereen een heerlijke zonnige zomervakantie, time to relax!