Pak jij één van de vrije plekken op de trap?

Over ons

Munnik Brandadvies is expert in brandveiligheid voor mens en gebouw. Wij bieden onze opdrachtgevers brandveiligheidsconcepten in onderlinge samenhang van bouwkundige voorzieningen, hun organisatie en benodigde installaties. In het optimale en integrale zijn we heel ambitieus. In combinatie met onze onafhankelijke marktpositie en hoog specialisatieniveau, bieden we onze klanten de laagste ontwerpkosten, de laagste TCO en grotere ontwerpvrijheid. Je vindt onze opdrachtgevers in woningbouw, utiliteit, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Onze organisatie groeit evenals onze werkportefeuille, waardoor versterking voor ons team wenselijk is. Wij hebben ruimte voor extra ondersteuning, check vooral welke jas jou past:

Projectleider/directievoerder 

Inspecteur brandveiligheid

Junior projectleider

Wat biedt Munnik Brandadvies?

  • Een inspirerende baan in een ultra platte organisatie met korte lijnen.
  • Een fijne en gevarieerde klantenkring: gezondheidszorg, industrie, onderwijs, overheden, verzekeraars, aannemerij, architecten, etc.
  • Een informele en enthousiaste werkomgeving; we werken hard, ongecompliceerd en met veel plezier.
  • Prima arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, pensioen, studieregeling en de middelen die je voor je werk nodig hebt afhankelijk van je functie als bijvoorbeeld zoals auto, notebook en telefoon.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheid: vrije werktijden en vrije standplaats.

In welke functie je ons team ook komt versterken, wij investeren in onze medewerkers. Je wordt goed bij ons ingewerkt en bieden je uitgebreide studiemogelijkheden om jezelf professioneel te ontwikkelen. Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s voor de lange termijn. Mail je CV en motivatiebrief uiterlijk 31 augustus 2019 naar: secretariaat@munnikbrandadvies.nl t.a.v. Jacqueline ter Veld. Mocht je vragen hebben over één van de functies, dan kun je contact opnemen met Harrie Munnik, algemeen directeur, 0598-395979.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.