Projectleider brandveiligheid M/V

die net als wij één doel voor ogen heeft: optimale brandveiligheid voor mens en gebouw

De functie
Je ontwikkelt brandveiligheidsconcepten en werkt deze uit voor verschillende gebouwsoorten en- functies. Je voert eenvoudige tot complexe berekeningen uit met behulp van simulatieprogramma’s en doet haalbaarheidsstudies. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, bouwteams, adviseurs en brandweer en draagt bij aan ontwerpvergaderingen, maakt offertes en calculaties. Je bewaakt inhoud en voortgang van projecten en bent rots in de branding voor ons interne projectteam. Je bewaakt de kwaliteit van ontwerp tot sloop.

Onze verwachtingen
Wij verwachten van onze nieuwe collega een actieve en ondersteunende rol bij het versterken en vergroten van onze positie. We zoeken jou als je er plezier in schept om een bijdrage te leveren aan het realiseren van snelle vergunningen en lage TCO’s. Als je het een uitdaging vindt ontwerpen en meerjarenplannen voor opdrachtgevers te ontdoen van verspilling, ruimte voor ze te scheppen in hun budgetten en ze te begeleiden gedurende de hele levenscyclus van hun gebouw.

Jouw persoonlijkheid
Je bent een gedreven en creatieve persoon, die snel kan schakelen. Je hebt een win-win-mentaliteit. Een proactieve en verbindende houding, enthousiasme en ambitie zijn belangrijk. Je werkt graag in multidisciplinaire projectteams. Je houdt bij alles wat je doet het resultaat voor ogen.

Jouw achtergrond
Je beschikt over een relevante technische opleiding op HBO- of universitair niveau, bij voorkeur Bouwkunde, Technische Natuurkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Crime Science of vergelijkbaar. Ook kandidaten die niet kunnen voldoen aan de opleidingseis, maar wel 5 jaar+ ervaring hebben in het vakgebied brandveiligheid, nodigen we uit te reageren. Naast gedegen vakinhoudelijke en technische kennis van brandveiligheid is ook je kennis van wet- en regelgeving op peil. Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend.

Een pré bij jouw sollicitatie
Voor ons telt het extra mee als je ervaring hebt met simulatiepakketten, zoals CFD (FDS, Ansys, CFX, Fluent), evacuatiepakketten (zoals STEPS, Exodus, SIMULEX), zonemodellen (zoals CFAST, Ozone) of andere (zoals SAFIR, Diana) en beheersing van de Engelse taal.

Wat biedt Munnik Brandadvies?

  • Een inspirerende baan in een ultra platte organisatie met korte lijnen.
  • Een heel fijne en gevarieerde klantenkring: gezondheidszorg, onderwijs, overheden, verzekeraars, aannemerij, architecten etc.
  • Een informele en enthousiaste werkomgeving; we werken hard, ongecompliceerd en met veel plezier.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheid: vrije werktijden, vrije standplaats.
  • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.
  • Gebruik van leaseauto, mobiele telefoon en laptop.
  • Kom je niet uit de regio Groningen, maar ben je bereid om hiernaartoe te verhuizen? Dan zorgen wij voor tijdelijke huisvesting.

Wil jij ook bijdragen aan duurzame brandveiligheid voor mens en gebouw? Stuur dan voor 15 maart je CV met motivatiebrief naar:

Munnik Brandadvies
T.a.v. Jacqueline ter Veld
Gebr. Wrightlaan 2a
9615 TN Kolham

j.terveld@munnikbrandadvies.nl

 

N.B. Wij nemen alleen sollicitaties mét motivatiebrief in behandeling. Geen motivatie = geen reactie!
Als je vragen hebt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jacqueline ter Veld, financieel directeur, tel. 0598 39 59 79.