Onafhankelijk

Als brandveiligheidsspecialist hebben we onze eigen plek gecreƫerd naast traditionele consultants en ingenieursbureaus. Hier vinden we de ruimte om een hoger expertiseniveau te ontwikkelen en dat onbelemmerd en onafhankelijk voor u in te zetten en samen te werken met de andere besten uit de bouwketen. Door de omvang van onze organisatie kunnen wij ook bij onvoorziene situaties een vlotte doorlooptijd van uw project gegarandeerd.

Unieke waarden

We lossen bestaande brandveiligheidsproblemen op en zoeken tegelijkertijd naar nieuwe kansen. Door alle belanghebbenden in het einddoel te betrekken, buigen we tegenstrijdige belangen om naar een constructieve samenwerking. Met onze andere kijk op kwaliteit en ontzorging, geven we u de gereedschappen om uzelf te ontzorgen.

Slim kiezen

Met onze groep ervaren specialisten hebben we ons inmiddels mogen bewijzen in meer dan 3.200 projecten en zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de markt. Onze mensen staan direct klaar op ieder punt in het proces, maar brengen het meeste rendement als ze vroegtijdig kunnen aanschuiven.

Onze mensen

Projectleider/Adviseur Bouwkundige Brandveiligheid

Eke de Boer

Adviseur, specialist zorg

Ronald Vos

Interne organisatie bedrijfskundige

Rutger Schulte

Senior Projectleider

Bram Beunk

Trainee

Jeppe Gorter

Junior Projectleider

Jaap Holthuis

Junior Projectleider

Gosse Boon

Adviseur

Jesse Munnik

Junior Projectleider

Alja Westerhof-Drent

Administratief medewerkster

Rudi Buursema

Projectleider

Ronald Dam

Adviseur

Peter Paul Luiken

Senior Projectleider

Harrie Munnik

Performance based engineer, algemeen directeur

Jacqueline ter Veld

Bedrijfskundige, financieel directeur

Renate Weemhof

Marketing/communicatie en P&O