Specialisme

Senior Projectleider & Adviseur brandveiligheid, zorg

De functie

Je komt te werken binnen een enthousiast team van specialisten waarbij de zorg in relatie tot (organisatorische) brandveiligheid je specifieke interesse heeft. Jouw kennis zet je adviserend in, deels vanuit kantoor en deels bij onze opdrachtgevers aan tafel of op projectlocatie. Je maakt offertes en calculaties, doet haalbaarheidsstudies en voert risicoanalyses uit. Je realiseert brandveiligheidsconcepten om tot de meest efficiënte brandveiligheidsoplossing te komen. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, (mede)adviseurs en brandweer en draagt bij aan projectvergaderingen. Je bewaakt inhoud en voortgang van (zorg gerelateerde)projecten en planning. Om binnen ons team onze krachten te bundelen maken we, indien nodig, aanspraak op elkaars specialisme en stuur je je interne projectteam aan. Daarnaast ben je actief betrokken bij bouwteamoverleggen en directievoering.

Onze verwachtingen

Wij verwachten van jou een leidende rol en een constructieve houding in samenwerking, handelend om brandveiligheid naar een hoger niveau te tillen. Met name in de zorg is een integrale kijk op brandveiligheid hard nodig. Kennis van organisatorische brandveiligheid is dan ook een pré.

Jouw persoonlijkheid

Je bent een (pro)actieve en zelfsturende persoon, die snel kan schakelen. Een verbindende houding is belangrijk. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig aan projecten als in multidisciplinaire projectteams. Je kan snel switchen tussen een coördinerende rol en een faciliterende rol. Je bent ondernemend en houdt het resultaat voor ogen. Persoonlijk eigenaarschap ten aanzien van het behalen van positieve resultaten is jou niet vreemd.

Jouw achtergrond

Je beschikt over een relevante technische (voor)opleiding op Hbo-niveau of beschikt over minimaal 5 jaar gelijkwaardige werkervaring. Je kent de valkuilen waar de zorg in combinatie met brandveiligheid tegenaan loopt en ziet het als een uitdaging om brandveiligheid in de zorg in elke situatie te borgen. Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend. Uitstekende beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat biedt Munnik Brandadvies?

  • Een inspirerende baan in een platte organisatie met korte lijnen.
  • Een gevarieerde klantenkring: gezondheidszorg, overheden, verzekeraars, aannemers, architecten, etc.
  • Prima arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, pensioen, studieregeling en de middelen die je voor je werk nodig.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheid: vrije werktijden en vrije standplaats; thuis of op kantoor.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel of kan je ons anderszins onderbouwen dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Mail dan je CV met motivatiebrief naar Ronald Vos: r.vos@munnikbrandadvies.nl Mocht je vragen hebben over deze functie, dan kun je contact opnemen met Harrie Munnik, algemeen directeur, tel. 0598-395979.

Munnik Brandadvies

Is expert brandveiligheid voor mens en gebouw. Wij bieden onze opdrachtgevers brandveiligheidsoplossingen in onderlinge samenhang van bouwkundige voorzieningen, hun organisatie en benodigde installaties. In het optimale en integrale zijn we heel ambitieus. In combinatie met onze onafhankelijke marktpositie en hoog specialisatieniveau bieden we de meerwaarde die onze opdrachtgevers zoeken. Je vindt onze opdrachtgevers in woningbouw, utiliteit, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.