“De juiste balans tussen vereisten en maatregelen zorgt voor het meest economische onderhoud.

Specialisme

Brandveiligheidinspecties
Kostenramingen
Materialisering

Rudi Buursema

Medior projectleider

 

Rudi richt zich op bouwkundige inspecties van verschillende types gebouwen en gebouwbestanden en de bijbehorende kostenramingen en materiaalkeuzes. Zijn opdrachtgevers hebben te maken met de meerjaren onderhoudsplanningen van vastgoed en vinden in Rudi hun vaste projectleider. Rudi bewaakt de voortgang en oplevering van de toe te passen brandveiligheidsmaatregelen en begeleidt opdrachtgever en onderaannemers.

Door zijn ruime ervaring binnen nieuw- als verbouw, weet Rudi waar de aandachtspunten liggen van verschillende type gebouwen en woningen. Zijn kennis op het gebied van materialisering naast het bouwtechnische zijn van meerwaarde om voor zijn opdrachtgever het vereiste  of gewenste brandveiligheidsniveau te behalen middels zo laag mogelijke kosten.

Punctueel en overzicht kenmerken zijn werkwijze voor efficiënt projectmanagement. Zijn persoonlijke benadering hierbij is een ingrediënt voor advisering met een open en nuchtere blik. ‘De juiste balans tussen vereisten en maatregelen zorgt voor het meest economische onderhoud’.

Projecten

BAT Niemeyer

Een van de grootste multinationals heeft zijn Nederlandse productielijn in Groningen ondergebracht; British American Tobacco of te wel BAT Niemeyer. Met vestigingen aan de Paterswoldseweg

Lees meer »

Opleidingen

Blogs