Specialisme

Bedrijfskundige
Professionalisering beleidsvorming interne organisatie
HRM
Functiebegeleiding en ontwikkeling

Ronald Vos

Interne organisatie bedrijfskundige

Als interne organisatie bedrijfskundige richt Ronald zich op het kostbaarste bedrijfskapitaal; onze medewerkers en tevens zijn collega’s. Een bedrijf staat in zijn kracht als de medewerkers dat ook zijn. Door middel van carrière coaching werkt Ronald aan de groei van onze medewerkers in relatie tot hun ambities en de doelstellingen van het bedrijf. Eén van deze doelstellingen is onze groeiende organisatie volwassen laten worden in zowel interne kwaliteit als in het finetunen van bedrijfsprocessen.

HRM geschoold met bedrijfskundige specialisatie heeft Ronald ruime managementervaring in dienstverlenende organisaties en organisaties in de zorg. Met zijn oog voor mensen en zijn hart voor leren en ontwikkelen hoeft niemand stil te staan. Empathisch maar nuchter stimuleert hij het wel-zijn van medewerkers en daarmee organisatorische groei.

Ronald staat voor direct, waar nodig spiegelend, maar altijd structuur biedend voor optimale ontwikkeling. Zijn motto is exact zijn boodschap; risico nemen bevordert groei. Of wel, durf in het diepe te duiken, je drijft áltijd weer boven….!

“Durf in het diepe te duiken, je drijft áltijd weer boven…!”