Specialisme

Projectleider/Adviseur Bouwkundige Brandveiligheid

De functie

Je komt te werken binnen een team van specialisten, waarbij bouwfysica in relatie tot firesafety je interesse heeft. Jouw kennis zet je adviserend in, deels vanuit kantoor en deels bij onze opdrachtgevers aan tafel of op projectlocatie. Je realiseert brandveiligheidsconcepten en bewaakt de deadlines van je werkzaamheden. Rekenkundige uitkomsten rapporteer je aan je opdrachtgevers,(mede)adviseurs en brandweer. Vakinhoudelijk houd je oog voor detail, evenals de grotere belangen van betrokkenen binnen het project. Om binnen ons team onze krachten te bundelen maken we, indien nodig, aanspraak op elkaars specialisme en stuur je je interne projectteam aan, coach je de junior projectleiders en ben je actief betrokken bij bouwteamoverleggen en directievoering.

Onze verwachtingen

We vinden een constructieve houding belangrijk, handelend uit de motivatie om brandveiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Jouw persoonlijkheid

Je bent een (pro)actieve en zelfsturende persoon, die snel kan schakelen. Een verbindende houding is belangrijk. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig aan projecten als in multidisciplinaire projectteams. Snel switchen tussen een coördinerende rol en een faciliterende rol heb jij in de vingers. Je bent ondernemend en houdt het resultaat voor ogen.

Jouw achtergrond

Je beschikt over een relevante (voor)opleiding op HBO-niveau of beschikt over minimaal 5 jaar gelijkwaardige werkervaring. Een specialisatie in BHV-management is een pré. Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend. Uitstekende beheersing van de Engelse taal is tevens een pré.

Wat biedt Munnik Brandadvies?

  • Een inspirerende baan in een platte organisatie met korte lijnen.
  • Een gevarieerde klantenkring: gezondheidszorg, industrie, onderwijs, overheden, verzekeraars, aannemers, architecten, etc.
  • Prima arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, pensioen, studieregeling en de middelen die je voor je werk nodig hebt.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheid: vrije werktijden en vrije standplaats; thuis of op kantoor.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel of kan je ons anderszins onderbouwen dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Mail dan je CV met motivatiebrief naar Ronald Vos: r.vos@munnikbrandadvies.nl

Mocht je vragen hebben over deze functie, dan kun je contact opnemen met Harrie Munnik, algemeen directeur, tel. 0598-395979.

Munnik Brandadvies

Is expert brandveiligheid voor mens en gebouw. Wij bieden onze opdrachtgevers brandveiligheidsoplossingen in onderlinge samenhang van bouwkundige voorzieningen, hun organisatie en benodigde installaties. In het optimale en integrale zijn we heel ambitieus. In combinatie met onze onafhankelijke marktpositie en hoog specialisatieniveau bieden we de meerwaarde die onze opdrachtgevers zoeken. Je vindt onze opdrachtgevers in woningbouw, utiliteit, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.