Specialisme

Medior projectleider met doorgroeimogelijkheden tot senior projectleider, 32 – 40 uur

Word jij enthousiast om essentiële bijdragen te leveren aan de brandveiligheid van mensen, gebouwen en bezittingen? Spreekt daarnaast out of the box denken in oplossingen in plaats van het toepassen van de standaard wet- en regelgeving je aan? Ben je gedreven om als projectleider een optimaal brandveiligheidsniveau neer te zetten en daarbij rekening te houden met het meest constructieve en kostenefficiënte advies voor je opdrachtgever? Als hiervan je hart sneller gaat kloppen, dan hebben wij binnen Munnik Brandadvies mogelijk jouw passende functie!

Munnik Brandadvies zet zich dagelijks in voor de brandveiligheid van mensen, gebouwen en bezittingen in Nederland. Wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen, waardoor we innovatief zijn in onze brandveiligheidsoplossingen. Binnen ons team hebben wij ruimte voor een medior projectleider met doorgroeimogelijkheden tot senior projectleider.

De functie Medior projectleider

Je komt te werken binnen een team van specialisten. Door de veelzijdigheid in kennis adviseren wij integraal en bundelen wij middels interne projectteams onze krachten. De focus in jouw functie ligt op het realiseren van brandveiligheidsconcepten, waarbij je de belangen van je opdrachtgever voor ogen houdt. Je doet haalbaarheidsstudies en risicoanalyses en draagt actief bij aan ontwerpvergaderingen en directievoeringen. Je houdt nauw contact met uiteraard je opdrachtgever, (mede)projectleiders, bouwteams en toetsende partijen. Aangezien je meerdere projecten onder je hoede hebt, bewaak je hiervan de voortgang en planning.

Jouw persoonlijkheid

Je bent enthousiast en hebt gezonde ambitie om je te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Je neemt vanuit intrinsieke motivatie het eigenaarschap over je projecten, wat zich vertaalt in een helder projectmanagement. Zelfstandig werken aan projecten als in multidisciplinaire projectteams gaat je gemakkelijk af. Je kunt snel schakelen tussen een faciliterende en coördinerende rol. Een verbindende houding is hierin belangrijk.  Je bent doortastend en weet je standpunten constructief over te brengen.

Jouw achtergrond

Je beschikt over een relevante technische (voor)opleiding op HBO-niveau of beschikt over minimaal  5 jaar gelijkwaardige werkervaring. Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend. Uitstekende beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat biedt Munnik Brandadvies?

  • Een inspirerende functie in een platte organisatie met korte lijnen.
  • Bij gebleken geschiktheid een opleiding tot Brandpreventiedeskundige 1.
  • Een gevarieerde klantenkring: gezondheidszorg, industrie, onderwijs, overheden, verzekeraars, aannemers, architecten.
  • Prima arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, pensioen, studieregeling en de middelen die je voor je werk nodig hebt.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en ruime vrijheid om werktijden en werkplek te kiezen.
  • Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden naar senior projectleider.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel of kan je ons anderszins onderbouwen dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Mail dan je CV met motivatiebrief naar Ronald Vos: r.vos@munnikbrandadvies.nl

Mocht je vragen hebben over deze functie, dan is hij van maandag t/m donderdag bereikbaar via tel. 0598-395979.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.