Specialisme

Inspecteur brandveiligheid, 32 – 40 uur

Valt jouw oog ook gelijk op bouwkundige gekkigheden of creatief gevonden oplossingen zodra je je in een gebouw bevindt? Zijn jouw ogen nieuwsgierig om altijd meer te willen zien? Intrigeert materialisering je in combinatie met brandveiligheid? Dan zijn jouw ogen – en natuurlijk jijzelf! – van harte welkom om met ons kennis te maken!

Munnik Brandadvies zet zich dagelijks in voor de brandveiligheid van mensen, gebouwen en bezittingen in Nederland. Nieuwbouw maar ook bestaande bouw moet voldoen aan wettelijk gestelde brandveiligheidseisen. Voor nieuwbouw worden deze geïntegreerd in het ontwerp, voor bestaande bouw worden ze gecontroleerd middels bouwkundige inspecties. Binnen ons team zoeken wij versterking om deze brandveiligheidsinspecties uit te voeren en te rapporteren.

De functie Inspecteur brandveiligheid

Je komt te werken binnen een team van specialisten, die elkaar waar nodig middels interne projectteams ondersteunen. Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in zowel bestaande- als nieuwbouw. De focus in jouw functie ligt op bouwkundige, installatietechnische en organisatorische inspecties die je zelfstandig maar met behulp van specifieke software op locatie uitvoert en toetst aan de wet- en regelgeving. Je interpreteert en rapporteert je uitkomsten aan je opdrachtgevers en adviseert hen met betrekking tot het gewenste veiligheidsniveau en de wettelijke kaders. Je verzorgt aanbestedingen, kostenramingen en voert bouwteamoverleggen en directievoeringen.

Jouw persoonlijkheid

Je hebt oog voor detail maar ook voor het grote geheel. Dit vertaal je door proactief mee te denken vanaf vergunningsaanvraag tot oplevering en nazorg. Je draagt creatief bij aan efficiënte en duurzame oplossingen. Tijdens bouwteamoverleggen of directievoeringen neem je een adviserende rol op je en weet je je standpunten constructief over te brengen. Doordat je meerdere projecten onder je hoede hebt, neem je vanuit intrinsieke motivatie eigenaarschap over je projecten. Dit vertaalt zich in een helder en overzichtelijk projectmanagement.

Jouw achtergrond

Je hebt een bouwkundige (voor)opleiding op MBO+/HBO-niveau of beschikt over minimaal 3 jaar gelijkwaardige werkervaring met bijvoorbeeld bouwtechnische keuringen of brandveiligheid. Ervaring met directievoering is een duidelijke pré. Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend, je beheersing van de Engelse taal is goed.

Wat biedt Munnik Brandadvies?

  • Een inspirerende functie in een platte organisatie met korte lijnen.
  • Bij gebleken geschiktheid een opleiding tot Brandpreventiedeskundige 1.
  • Een gevarieerde klantenkring: gezondheidszorg, industrie, onderwijs, overheden, verzekeraars, aannemers, architecten.
  • Prima arbeidsvoorwaarden als een marktconform salaris, pensioen, studieregeling en de middelen die je voor je werk nodig hebt.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden en ruime vrijheid om werktijden en werkplek te kiezen.
  • Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste aanstelling en uiteraard bij persoonlijke ambitie doorgroeimogelijkheden naar medior projectleider.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel of kan je ons anderszins onderbouwen dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Mail dan je CV met motivatiebrief naar Ronald Vos: r.vos@munnikbrandadvies.nl

Mocht je vragen hebben over deze functie, dan is hij van maandag t/m donderdag bereikbaar via tel. 0598-395979.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.