Munnik Brandadvies

Eke de Boer

Adviseur, specialist zorg

“Handel naar de geest van de wet en niet naar de letter van de wet; denk creatief out of the box!”

Als adviseur richt Eke de Boer haar aandacht op de integrale brandveiligheid, met als specialisatie de brandveiligheid in de zorg. Bij het bieden van een veilige zorgomgeving aan cliënten, hoort een risicogestuurde en functionele aanpak bij het borgen van de brandveiligheid. In het bijzonder richt Eke zich op de praktische vraagstukken van brandveiligheidsmaatregelen zonder afbreuk te doen aan het brandveiligheidsniveau.

Naast ruim 25 jaar werkervaring als adviseur in bouwkundige-, installatietechnische- en organisatorische brandveiligheid voor de Overheid, diverse gemeenten en veiligheidsregio’s heeft zij nog eens 10 jaar werkervaring in de architectenbranche. Van hieruit heeft zij haar specialisatie ontwikkeld om de brandveiligheid in de gezondheidszorg te verhogen. Eke zet haar kennis pragmatisch in: haar hart gaat uit naar het handelen naar de geest van de wet en niet naar de letter van de wet. Gelijkwaardige oplossingen dienen ieders belang waarmee ook nog eens kostbare overbeveiliging voorkomen wordt.

Eke staat voor doelgericht en besluitvaardig, maar altijd flexibel als het gaat om meedenken in brandveiligheidsvraagstukken. Haar motto is zoals zij brandveiligheid adviseert; praktisch en doelgericht. Denk creatief out of the box!

 

Specialisme

Integrale brandveiligheid in de zorg
Directievoeringen
Risico-inventarisaties
Beleidsmatige brandveiligheid

Projecten