Munnik Brandadvies

Backoffice brandveiligheidsmedewerker

 

Wij zoeken in de verdere uitbouw van ons bedrijf een backoffice brandveiligheidsmedewerker/techneut.

Munnik Brandadvies gelooft dat iedereen het recht heeft brandveilig te zijn. Onze missie is dan ook om ieder gebouw brandveilig te krijgen of te houden. Dit doen we door onze opdrachtgevers te adviseren over te nemen maatregelen op bouwkundig gebied, hun installaties en organisatie, maar ook door nieuwe technologieën te ontwikkelen, die opdrachtgevers zelf aan het stuur zetten van hun brandveiligheid.  Duurzaamheid neemt hierin een steeds grotere rol, waarbij vaker wordt gekozen voor natuurlijke of biobased producten, naast de reguliere bouwmaterialen.  Door de keuze uit reguliere bouwmaterialen, maar ook natuurlijke producten, neemt duurzaamheid hier een steeds grotere rol in.

Drijvende kracht
Wij zoeken een drijvende kracht die onze projectleiders en adviseurs kan ondersteunen met berekeningen, analyses en rapportages. Jij richt je het liefste op de door jou aan te leveren informatie, waarbij de projectleider de communicatie met de opdrachtgever voor zijn rekening neemt. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je in de constante workflow jouw collega’s voorziet van de juiste informatie, zodat zij deze kunnen verwerken in hun totaaladvies.

Wat verwachten we van jou?
Om tot een gedegen brandveiligheidsadvies te komen is input nodig. Jij vindt het fijn om die input aan je collega’s te leveren die je verkrijgt door middel van diverse berekeningen en onderzoeken. Denk aan het maken van brandoverslagberekeningen, vultijdenmodellen, vuurlastberekeningen en ontvluchtingen. Jouw resultaten zijn een belangrijk onderdeel van het advies aan onze opdrachtgever. Je collega projectleiders comprimeren jouw gegevens in hun totaal advies terwijl jij je alweer buigt over de volgende vraagstukken.

Ben jij de aanpakker waar onze projectleiders op kunnen bouwen? Dan betekent dit dat je precies, proactief en goed georganiseerd bent.

Wat heb jij in huis?

  • Een relevante technische opleiding op MBO-niveau of hoger.
  • Gedegen kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent proactief en durft initiatief te nemen.
  • Onder werkdruk blijf je stressbestendig, accuraat en houd je overzicht

Wat hebben we jou te bieden?
Bij Munnik Brandadvies hebben wij een cultuur met veel vrijheid en ruimte, wat vanzelfsprekend verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Werken voor een deels innovatief bedrijf kent eveneens zijn uitdagingen. We werken met beproefde technologieën en richten ons daarnaast op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid. Jij draagt hier ook aan mee. Om hierin optimaal te functioneren bieden wij volop persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan optimale brandveiligheid voor mens en gebouw? En ben jij ervan overtuigd dat Munnik Brandadvies jouw nieuwe werkgever moet worden? Mail dan je cv en motivatie naar Jacqueline ter Veld, via info@munnikbrandadvies.nl. Als je nog vragen hebt over deze vacature kun je Jacqueline mailen, of bellen op telefoonnummer 0598 – 39 59 79.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.