Innovatieve brandveiligheidsapp

Efficiënt inspecteren met nieuwe opnametechnieken

Het brandveiligheidsniveau in een gebouw wordt bepaald door de Bouwkundige, Installatietechnische en Organisatorische maatregelen, BIO. Adviesbureau Munnik inspecteert deze brandveiligheidsvoorzieningen. Tot voor kort gewapend met tekening, blocnote, pen en fototoestel, moest de rapportage op kantoor worden uitgewerkt. Om het proces te versnellen heeft Adviesbureau Munnik een brandveiligheidsapp ontwikkeld. Hierdoor ontstaat een kostenreductie van maar liefst 30%.

Kwaliteitsniveau hoger met minder kosten

Na een jaar van investeren en innoveren wordt nu middels een tablet met maatwerkmodule geïnspecteerd. Kritische punten of gebreken worden in kaart gebracht en ter plaatse gerapporteerd. Het uitbrengen van het brandveiligheidsadvies wordt hierdoor efficiënter. Het kwaliteitsniveau wordt hoger, terwijl de totale kosten voor de eigenaar dalen. Momenteel wordt deze versie aan doorontwikkeld om te koppelen aan gepland onderhoud.

Haal meer uit je personeel

Kennis vergroot je door te delen. Dit doen wij door het regelmatig geven van opleidingen, cursussen en het verzorgen van informatieve discussieplatforms rondom brandveiligheid. De cursus inspecteur brandveiligheid bieden wij aan inclusief deze nieuwe app. Na de cursus kan de deelnemer zelfstandig periodieke inspecties uitvoeren, kritische punten herkennen en acties en prioriteiten toekennen.